Rakennus Takalahti Oy

Rakennus Takalahti Oy tarjoaa monipuoliset rakennusalan palvelut räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan, vuosikymmenten kokemuksella. Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt rakentamisen alusta loppuun laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti.

Yrityksellämme on RALA- pätevyys ja olemme Rakennusteollisuus ry:n jäsenyritys. Vastuu laaduntarkkailusta koskee koko henkilöstöämme. Näin pystymme takaamaan sen, että työkohteet valmistuvat aina aikataulussaan ilman, että työn laadusta olisi missään vaiheessa tingitty.

Rakennus Takalahti Oy:n henkilöstöön kuuluu kaksi VTT sertifioitua märkätilojen vedeneristäjää (VTT-C-21706-23-15 ja VTT-C-2754-23-08). Meillä on vaativiinkin kohteisiin varmasti osaavat ja kokeneet ammattimiehet, joiden avulla työn onnistuminen on taattu.

Toimintatapa

Saatuamme yhteydenottopyyntönne, tutustumme antamiinne tietoihin, kysymme lisätietoja ja teemme tarjouksen pyyntönne mukaan. Suunnittelemme tarvittavat työt yhdessä asiakkaan kanssa ja autamme valitsemaan juuri oikeat kohteeseen sopivat materiaalit ja tarvikkeet.

Tarjoamme työn joko urakkatyönä tai tuntityönä riippuen siitä, kumpi on asiakkaalle helpoin ja kustannustehokkain vaihtoehto. Laadunhallintamme takaa työmaiden valmistumisen aikataulussaan rakentamisen tasosta ja laadusta tinkimättä.

Toteutamme työn alusta loppuun sovitussa ajassa ja tinkimättömän laadukkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous